Vägen till ”Mer för fler”, nästa plats är Getå

Vi på Stadsmissionen möter människor varje dag som lever sitt liv i olika former av utsatthet. Vi uttalar återkommande att vi vill göra ”Mer för fler”.

I vårt arbete utgår vi från människors, oavsett livssituation, behov. Stadsmissionen drivs av viljan  att göra Norrköping och övriga Östergötland till en bättre plats att leva på – för alla. I vår strävan tar vi oss till nya områden, platser och livschanser. Ambitionen är att förflytta människor från utanförskap till inkludering. Vår nästa plats för att möjliggöra detta är Getå utanför Norrköping.

Vi investerar i ett mänskligare samhälle

Under 50 år har vi verkat i Östergötland med början i Linköping 1972. Under 2020 etablerade vi oss i Norrköping. Idag driver vi över 20 verksamheter i Östergötland och i fyra verksamhetsområden; Trygg Uppväxt, Skydd och behandling, Boende och Beroende samt Arbetsintegration.

Jämte de samhällsproblem vi ständigt bevakar och jobbar aktivt med är platser och lokaler en återkommande utmaning. Vi är ständigt på jakt efter lokaler där vi kan utöka, erbjuda samt utföra ett innovativt och effektivt socialt arbete. Vi är därför väldigt glada och mycket förväntansfulla när vi kan förmedla att vi investerat i en fastighet i Getå utanför Norrköping. Vi är starkt övertygande om att detta är en långsiktig och hållbar satsning som kommer göra stor skillnad för många människor i utsatta livssituationer en lång tid framöver.

För mer information:

Sanna Detlefsen, direktor 0730-330574